dimarts, 14 de juny del 2011

VOTA LÍDIA CAMPANYÀ I GARCIA!


Des de l'inici del procés electoral hem sentit algunes perles sobre la nostra candidatura, com per exemple que desferíem la secció de waterpolo.
Vam decidir no fer cas i no replicar aquesta mena de bajanades perquè qualsevol amb dos dits de front pot veure que això, a més de ser MENTIDA, és IMPOSSIBLE.
Hem vist bocabadats com un nen, per tant menor, demanava des del seu facebook el vot per a l'altra candidatura amb l'argument que si guanyava la nostra no el deixaríem jugar a waterpolo. Davant d'aquest salt qualitatiu, la baixesa de la qual és evident, hem decidit publicar aquesta entrada.
S'ha de ser menyspreable per a alliçonar a un menor a dir aquestes coses.
No és el motiu d'aquesta entrada justificar-nos de res, no ens cal, ja que la majoria de la gent que integra la nostra candidatura té fills o coneguts a la secció de waterpolo, per això, és MENTIDA. Només cal que qualsevol interessat es llegeixi l'article 3 dels nostres estatuts on diu "El Club Natació Rubí té com a principal modalitat esportiva la natació i s'afiliarà... El Club també inclou la disciplina esportiva de waterpolo" per això és IMPOSSIBLE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada